Si të çabonoheni nga azhurnimet në kontakt. Si të çabonoheni nga një person në VK

  1. Nga postimi në postë elektronike
  2. Nga disa përdorues
  3. Regjistrohu në faqen e përdoruesit
  4. Mënyra e dytë
  5. Mësimi i videove: si të abonoheni shpejt nga njerëzit në VK
  6. Si të çabonoheni nga një person në QV përmes telefonit

Interneti dhe rrjetet sociale sot janë si dy pjesë të tëra të një mollë. Tani pothuajse çdo sekondë është regjistruar në një rrjet të veçantë shoqëror. Komunikimi me miqtë na lejon të marrim kënaqësi maksimale nga vetë procesi. Një shumëllojshmëri argëtimi, siç është VKontakte, do t'ju japë mundësinë për të pasur një burim të mirë dhe të lirë të rekreacionit.

Nga postimi në postë elektronike

VKontakte ka një funksion të tillë. Nëse dikush ju shtohet si mik ose ndonjë ngjarje tjetër domethënëse po ju ndodh, atëherë email (të cilën e keni futur gjatë regjistrimit ose pas) dërgohet një letër e llojit të duhur: "Një përdorues i tillë ju është shtuar juve si mik". Me kalimin e kohës, letra të tilla "interesante" grumbullojnë një sasi të madhe dhe kutia juaj e postës mund të jetë plotësisht e mbushur.

Nëse keni ardhur në adresën tuaj të emailit dhe pashë edhe një herë që letra me azhurnime të reja ju erdhi përsëri, mos u nxitoni për të dëshpëruar. Heqen nga kjo gazetë interesante që mund të bësh shumë shpejt dhe thjeshtë. Në fund të letrës, kushtojini vëmendjen tuaj të çmuar rreshtit "Mund të kufizoni ose anuloni alarmin në E-Mail në cilësimet." Klikoni në link dhe rregulloje sipas dëshirës.

Nga disa përdorues

Ne u renditëm adresa e postës elektronike . Shkojmë më tej. Një nga karakteristikat më të njohura të Vkontakte është aftësia për t'u abonuar në faqet e njerëzve interesante. Nëse dikur, keni abonuar në azhurnime, disa, për shembull, të famshëm, dhe tani ato nuk janë më interesante për ju (ata nuk kanë më, për shembull, interesante), atëherë me siguri pyesni veten se si të çabonoheni në rrjetin social VKontakte prej këtyre faqeve tashmë pa interes?

Për të filluar, do të duhet të shkoni në faqen e personit nga faqja e të cilit dëshironi të abonoheni. Atje, nën avatar, do të shihni mbishkrimin "Jeni pajtuar". Mouse mbi këtë mbishkrim, dhe ju do të shihni dritaren përkatëse pop-up. "Ju i dërguat një kërkesë shoku këtij përdoruesi dhe gjithashtu të jeni pajtuar në azhurnimet e faqes së tij. Anuloni". Këtu keni një referencë te "Anuloni" thjesht duhet të klikoni. Çdo gjë! Tani, në "lajmet" tënde nuk do më shumë informacion nga ky përdorues. Dhe ju, nga ana tjetër, nuk do të regjistroheni në pajtimtarët e tij.
Nëse dëshironi të çabonoheni nga një lloj tifozi juaj, një tifoz, atëherë do të duhet të shkoni në faqe me pajtimtarët tuaj dhe të klikoni në kryqin tjetër pranë avatarit të personit që dëshironi të fshini. Pas kësaj, përdoruesi do të hiqet nga pajtimtarët tuaj. Dhe gjithashtu do të renditet në listën e zezë.

Si të çabonoheni VKontakte që ju e dini. Siç mund ta shihni, nuk ka absolutisht asgjë të vështirë në këto veprime. Nga rruga, nëse nuk dëshironi që personi të cilin e keni nënshkruar të mos jetë në listën e zezë, pas një kohe, thjesht largojeni prej andej. Ai nuk do të pajtohet më me azhurnimet tuaja, por, në të njëjtën kohë, ai nuk do të jetë as në listën e zezë. E tillë është mashtrimi i vogël. Për të hequr një përdorues nga lista e zezë, shkoni në faqen tuaj VKontakte, pastaj te "Cilësimet e mia", zgjidhni skedën "Lista e zezë", gjeni përdoruesin e dëshiruar në këtë listë (madje mund të përdorni kërkimin) dhe klikoni në butonin "Heq nga lista" ndodhet pikërisht pranë avatarit dhe emrit të përdoruesit të dëshiruar.

Tashmë kemi kuptuar se kur i dërgoni një kërkesë shokut një personi, ju transferoheni automatikisht në statusin e pajtimtarit të tij (shih). Tani do të shihni azhurnimet e tij në lajme. Duke qenë në listën e pajtimtarëve, do të jeni për aq kohë sa personi nuk ju shton si mik, ose ju largon (shiko).

Por ju vetë mund të ndryshoni mendim. Dhe tani do t'ju tregoj se si të abonoheni nga një person në QV .

Regjistrohu në faqen e përdoruesit

Shkoni në faqe te personi të cilit i keni dërguar aplikacionin. Mund të përpiqeni përsëri t'i shkruani atij për nevojën për t'ju marrë si mik (shih). Por duhet të kuptojmë se si të çabonoheni prej tij.

Nën avatarin e përdoruesit, gjeni dhe klikoni në butonin "Ju jeni të pajtuar". Do të hapet një menu - atje klikoni "Heqja e pajtimit".

Mënyra e dytë

Hapni seksionin "Miqtë". Shkoni në menunë "Kërkon shokë" dhe hapni skedën Dalëse. Këtu janë të gjithë përdoruesit për të cilët jemi pajtuar. Thjesht klikoni në butonin "Unsubscribe".


Mësimi i videove: si të abonoheni shpejt nga njerëzit në VK

përfundim

Përdorni ndonjë prej këtyre metodave për të anuluar aplikacionin dhe për të ndaluar marrjen e azhurnimeve të përdoruesit.


VKontakte

Përdoruesit aktivë të rrjetit social Vkontakte shpesh shtojnë miq të njerëzve që janë të interesuar për ta, të cilët mund t'i lënë ata si pajtimtarë. Në të njëjtën kohë, është e mundur të shikoni azhurnime të personit për të cilin jeni pajtuar, por ai nuk shfaqet në listën tuaj të miqve. Si të çabonoheni nga njerëz të tillë përshkruhet në artikullin tonë.

Shkoni te faqja tek personi, nga azhurnimet e të cilave duam të çabonoheni. Nën fotografinë ne gjejmë butonin "Unsubscribe" dhe me guxim klikojmë mbi të. Bërë, tani ju nuk shihni azhurnimet që shfaqen brenda ky person në faqe.

Ndonjëherë lind pyetja se si të çabonoheni nga një person në VK nëse ai ka kufizuar qasjen në faqen e tij. Për ta bërë këtë, procedoni si më poshtë:

  1. Shkojmë në "Miqtë e mi"
  2. Zgjidhni në listën rënëse "Kërkesa për miqtë", pastaj zgjidhni "Dalje".
  3. Do të shfaqet një listë e personave për të cilët jeni pajtuar. Pranë profilit ka një buton "Anuloni kërkesën dhe çregjistrohuni", të cilën duhet të klikoni për të luajtur veprimin e specifikuar.


Nëse një person thjesht ju fshiu nga miqtë, por azhurnimet e tij në faqe shfaqen ende në burimin tuaj të lajmeve, kjo do të thotë që ju keni mbetur në pajtimtarët e tij. Për të zgjidhur problemin, shkoni te "Kërkesa e miqve", pastaj te "Kërkesat dalëse", gjeni personin e nevojshëm nga lista dhe klikoni në butonin "Unsubscribe".

Si të çabonoheni nga një person në QV përmes telefonit

Nëse e dini. Për kë regjistroheni, mund të abonoheni në një mënyrë të thjeshtë, të provuar: shkoni në faqen e përdoruesit dhe gjeni mbishkrimin "Ju keni dërguar një kërkesë." Nën avatar, klikoni një herë në këtë mesazh dhe klikoni në mesazhin "Anuloni kërkesën". Bërë - ju abononi menjëherë nga përdoruesi.

Nëse nuk e dini se kujt jeni pajtuar, shkoni në faqen tuaj në telefonin tuaj, kërkoni mbishkrimin "Abonimet", pasi të klikoni në të cilën bie një listë e përdoruesve me pajtimin tuaj. Në mënyrë që të çabonoheni, thjesht klikoni në butonin e duhur ngjitur me profilin e përdoruesit.

Këtu, në fakt, të gjitha informacionet se si të çabonoheni nga një person në rrjetin social V Kontakte. Kjo mund të bëhet duke përdorur një kompjuter ose telefon - në çdo rast, këtë operacion nuk kërkon shumë kohë. Periodikisht rekomandohet të kontrolloni listën e personave ku jeni pajtuar, sepse kur largoheni nga miqtë, ato transferohen automatikisht në statusin e pajtimtarit.

Përshëndetje zonja dhe zotërinj, le të flasim për të lënduar ?! Këtu do të shikojmë se si të çabonoheni nga VKontakte nga një person, si të zbuloni se kush është abonuar nga VKontakte - kush nga miqtë do t'ju largonte si pajtimtar, si të abonoheni nga grupet VKontakte faqet publike , lojëra, aplikacione dhe lajme ndërhyrëse.

Vëmendja juaj do t'ju ofrohet disa mënyra për të zgjidhur problemin me pajtimtarët, si dhe - për fillestarët një pasqyrë të vogël të historisë. Deri në vitin 2011, në QV nën avatarin e ndonjë faqe kishte dy butona - "abonohu ​​për azhurnime" dhe "shto si miq", të cilat për mendimin tim në mënyrë më të saktë dhe të saktë ndanin shkrimtarët e famshëm, interesantë dhe ata që dëshirojnë të komunikojnë dhe të jenë miq. Në tetor, e drejta për të zgjedhur u hoq - miqtë dhe pajtimtarët u verbuan në një "grumbull" të madh, filloi epoka e "govnozvezd" ...

Si të regjistroheni VKontakte.
Mjafton të klikoni në butonin "Shto miqve", automatikisht bëheni pajtimtar, dhe kjo nuk varet nga fakti nëse personi pranon ose injoron ofertën tuaj. Ju gjithashtu bëheni një pajtimtar, nëse disa slyly.opy ju kërkuan si mik, dhe pas disa ditësh ai ju largoi prej tyre.

Tani nuk është aspak e domosdoshme të shkruani mirë, ta bëni faqen tuaj interesante, është e mjaftueshme t'i shtoni mijëra miqve tuaj, dhe pastaj t'i hidhni në heshtje abonentët, dhe kjo është gjithçka - faqja popullore "e ndyrë" është gati. Pra, me një lëvizje të lehtë të abonentëve VKontakte nga masa e prof. palestër është bërë një tregues i shqetësimit të personalitetit.

How1 Si të çabonoheni nga VKontakte nga një person.
Nëse u mërzit person i veçantë , shkoni në faqen e këtij përdoruesi, kushtojini vëmendje kolonës me avatar, lëvizni sytë nga ajo poshtë. Do të shihni disa seksione: miq, miq në internet, faqe interesante dhe më pas katër lidhje. Kryesore është që të hiqni nga miqtë, klikoni dhe të prisni që faqja të rifreskohet. Do të shfaqen edhe dy lidhje të tjera, klikoni mbi - bllokoni ... kështu që nuk mund të abonoheni vetëm nga personi VKontakte, të heqni qafe abonimin, por edhe të mbyllni hyrje të plotë dëmtues në faqen tuaj. Ai nuk do të jetë në gjendje t'ju shkruaj, por edhe t'i shikojë shënimet tuaja në mur.

How2 Si të zbuloni se kush e ka abonuar Vkontakte.
Në mënyrë që të zbuloni se kush ju ka hequr qafe në pajtimtarët Vkontakte, hapni faqen tuaj. Në të majtë të avatarit, klikoni në lidhjen - "Miqtë e mi", në dritaren e azhurnuar në të djathtë, shohim edhe tre të tjerë - "Të gjithë miqtë", "Shokët në internet", klikoni në - "Kërkojnë miq". Nën atë do të ketë edhe tre, ne shtypim në - "Aplikime dalëse".

Para se të hapni të gjithë bandën me dinakëri. "Govnozvezd", këta djajtë shumë ju kërkuan si mik, dhe pastaj ju hodhën qetë në pajtimtarët e kontaktit. Për veçanërisht arrogante, mund të aplikoni metodën numër 1, për ata që nuk u neveritën në faqen tuaj - përdorni butonin "Anuloni aplikacionin dhe çregjistrohuni". Siç mund ta shihni, nuk është edhe aq e vështirë për të zbuluar se kush ka abonuar nga Vkontakte, kontrolloni herë pas here kërkesat që largohen, mos lejoni që kalbja të përhapet, rrjeti social do të jetë pak më i pastër.

How3 Si të çabonoheni nga abonimi vkontakte.
Kjo metodë është e zbatueshme për faqet publike të përdoruesve (të ngjashme me grupet) të cilave ju jeni pajtuar me kërkesë të dikujt ose interes personal. Ju mund t'i shihni në fund të kolonës me avatar - " Faqe interesante ". Në mënyrë që të çabonoheni nga faqet, ne gjejmë vetëm nën avatar "Abonuesit e mi" - klikoni.

Një dritare me butona shfaqet: "Abonuesit" janë ata që kanë paraqitur një kërkesë për të qenë miq dhe nuk kanë marrë ende miratimin tuaj, "Faqet interesante" janë ato për të cilët jeni pajtuar, klikoni. Për të hequr qafe abonimin faqe të harruara VKontakte klikoni në fjalën "Heqni pajtimin". Në këtë mënyrë do të shpëtoni nga fluksi i lajmeve dhe mesazheve të panevojshme.

How4 Si të çabonoheni nga grupet VKontakte.
Pasi të keni nënvizuar për të zbuluar se kush është abonuar nga VKontakte, i larë nga "yjet" e kontaktit, faqeve publike shtesë, unë rekomandoj që të mos ndaleni në atë që është arritur dhe të vazhdoni luftën kundër spam informacionit. Shtë gjithashtu e dobishme të çabonoheni nga grupet VKontakte për të cilët keni humbur interesin. Përsëri, kushtojini vëmendje menusë në të majtë të avatarit, klikoni "Grupet e mia", klikoni në emrin e ekstra. Dhe tani në të djathtë nën foton e grupit ne shtypim - "Dil nga grupi".

Tjetra, në menunë në të majtë, përsëri klikoni në frazën "Grupet e mia", zgjidhni "viktimën" tjetër ... Në një mënyrë kaq të thjeshtë, mund të abonoheni nga grupet e panevojshme VKontakte dhe të lini një abonim vetëm për ata që ju kanë fiksuar vërtet.

Për abonimin nga grupet nuk rekomandoj përdorimin programe të palëve të treta Dhe aplikimet ala botovod - në rastin më të mirë, të marrë një ndalim për dy javë, në rastin më të keq do të jesh otpishit nga kontakti përgjithmonë. Siç thonë ata - qëndroni larg nga mëkati, përpiquni të abononi nga grupet tuaja VKontakte me stilolapsat tuaja, do të jetë më e besueshme dhe pa dhimbje.

How5 Si të çabonoheni nga lojrat dhe aplikacionet VKontakte.
Lojëra të mërzitshme që janë bërë aplikime të panevojshme VKontakte janë gjithashtu mbeturina informative. Ju mund të shpëtoni nga të gjitha llojet e lajmeve dhe kujtuesve duke klikuar në butonin në menunë - "Aplikimet". Në dritaren që hapet, në krye, ne gjejmë "Aplikimet e Mia" dhe "Alerts". Në aplikacionet, zhvendosni kursorin e miut në këndin e sipërm të djathtë të kornizës së aplikacionit, shfaqet një kryq, klikoni dhe bëni mirupafshim.

Në njoftime, ne thjesht mund të bllokojmë dërgimin e njoftimeve nga aplikim specifik . Nëse nuk e shihni butonin "Aplikime", klikoni në "Cilësimet e mia" - "Të përgjithshme", kontrolloni artikujt e nevojshëm të menusë, rifreskoni faqen.

Kjo është e gjitha, tani ju e dini se si të çabonoheni nga VKontakte nga një person, si të zbuloni se kush është abonuar, ose më saktë, ju hodhi me vrazhdësi abonentëve, si të çabonoheni nga lojërat dhe aplikacionet VKontakte. Përdorni njohuri për përfitimin e vetes dhe njerëzve. Fat të mirë!

Përshëndetje
Denker.

Përshëndetje zonja dhe zotërinj, le të flasim për të lënduar ?