Si të zhbllokoni ndonjë AT & T iPhone (udhëzim)

 1. Metoda 1. Biseda Skype
 2. Metoda 2. Live chat me AT & T
 3. Shënime të forumchanin tonë:
 4. Për të përmbledhur:

Ju mund të zhbllokoni telefonin vetë vetëm nëse keni kontrolle, një llogari ATT dhe një kontratë të kompletuar

Ju mund të zhbllokoni telefonin vetë vetëm nëse keni kontrolle, një llogari ATT dhe një kontratë të kompletuar. Në çdo rast tjetër ne sugjerojmë të përdorim Shërbimi i zhbllokimit të ATT të iPhone .

Vetëm ditën tjetër, interneti tronditi informacionin që operatori amerikan AT & T thyen iPhone pas skadimit të kontratës së tij. Është logjike që shumë njerëz donin të përdorin telefonin e lirë të Unlock, por procedura nuk ishte pa kurthe.

E para dhe më e rëndësishmja: jo të gjithë mund të llogarisin në një zhbllokim të suksesshëm! Idealisht, ju duhet të dini detajet e kontratës me AT & T (ose së paku për të cilët është lëshuar), dhe duhet të përfundojë. Është gjithashtu shumë e dëshirueshme që të ketë një llogari AT & T dhe disa Numri Wireless. Nëse nuk keni asnjë nga të mësipërmet, mund të provoni ende, por gjasat janë më pak në kohë.

Për të zhbllokuar telefonin, duhet të kontaktoni AT & T mbështetje. Këtë mund ta bëni me Skype ose në një bisedë tekstesh në faqen e internetit të kompanisë.

Metoda 1. Biseda Skype

1. Thirrja tek operatori i shërbimit të mbështetjes. Numër pa pagesë për thirrjet nga Skype: +18003310500 , më pas shtypni 1 dhe 0 për t'u lidhur me operatorët.

2. Në një bisedë telefonike (në anglisht, jo domosdoshmërisht në mënyrë ideale), ju lutemi ta zhbllokoni telefonin duke thënë se ne jemi jashtë vendit dhe nuk mund të japim informata për kontratën. Kërkojmë të kontrollojmë në bazën IMEI të telefonit tonë dhe të sigurohemi se kontrata për të cilën është lidhur është skaduar (ose është paguar kompensimi). Nëse refuzimi i menjëhershëm vjen pas, ju lutemi kontrolloni dy herë të dhënat. Trego zgjuarsi dhe këmbëngulje.

3.1. Operatori dha bindjen tonë, kontrolloi IMEI dhe konfirmoi mundësinë e zhbllokimit. Ne ofrojmë një e-mail pune, dhe në bazë të kërkesës, ata fillojnë një "rast", dhe ne jemi të informuar për numrin e saj - ID e rastit. Për më tepër, skenarët ndryshojnë pak nga përdoruesi tek përdoruesi, por mund të theksoni pikat e përbashkëta: duhet të prisni (nga një ditë në një javë) dhe të përdorni udhëzimet e dërguara me e-mail.

3.2. Operatori kërkon me këmbëngulje llogarinë tuaj AT & T dhe pretendon se zhbllokimi është i mundur vetëm për abonentët e vërtetë të kompanisë. Mos e humbni kohën dhe përsëritni hapat 1-2 përsëri, duke u përpjekur të qetësoni një operator tjetër.

Metoda 2. Live chat me AT & T

1. Shko te faqja e mbështetjes AT & T: dhe zgjidhni Chat me një opsion AT & T Live Agent në këndin e poshtëm të djathtë (ju mund të përdorni kërkim në faqe). Në dritaren e hapur, zgjidhni vazhdimisht dhe klikoni Tjetër:

 • Ndihmë dhe mbështetje
 • pa tel
 • po
 • Mbështetje teknike

Hapet dritarja e bisedës me operatorin. Nëse thuhet: "Na vjen keq, nuk ka aktualisht agjentë të bisedave të drejtpërdrejta." , provoni përsëri përpara lidhjes së suksesshme.

2. Ne veprojmë si paragrafët 2-3.1 / 3.2 të komunikimit Skype.

Shënime të forumchanin tonë:

Përpjekjet u bënë 12-14. Ai i tha një shumëllojshmëri të tregimeve, të bëra justifikime për mosnjohjen e të dhënave mbi kontratën (humbur, hodhi jashtë), më kot përmendte blerjen e një telefoni në eBay. Si rezultat, ai ka punuar kur ai iu referua një situate të ngjashme me një mik dhe vendimin pozitiv të një operatori tjetër.

Për të përmbledhur:

 1. Shanset për të pasur një pajisje të hapur, me kusht që të mos keni detajet e kontratës dhe një llogari AT & T janë të ulëta. Për më tepër, madje një bisedë e suksesshme dhe ID-ja e pranuar nuk garanton përfundimin e suksesshëm të procedurës (amerikanët e sjellshëm mund të refuzojnë me shkrim pas një jave).
 2. Askush nuk i kufizon përpjekjet tuaja - nuk ka kaluar me dhjetë operatorë, mund të kalojë me njëmbëdhjetë.
 3. Ju nuk duhet të justifikoni mungesën e të dhënave mbi kontratën duke blerë telefona në tregjet e pleshtave / me duart.
 4. Qëndrimi juaj jashtë Shteteve të Bashkuara, megjithëse zvogëlon shanset për një zgjidhje pozitive të problemit, por nuk i përjashton ato.

E megjithatë, metoda e zhbllokuar e përshkruar tani është e vetmja e mundur për pronarët tulla me një modem 04.11.08 . Ata janë veçanërisht këmbëngulës dhe jo më pak fat i mirë!

Çështja e diskutimit në faqen tonë: lidhje

Tema e Forumit: lidhje

Nëse keni pyetje ose komente për zhbllokimin e iPhone në mënyrën e treguar më sipër, lini komentet tuaja për këtë artikull. Gjithashtu ju kërkojmë që të heqni dorë nga ata që kanë pasur një komunikim të suksesshëm me operatorin e shërbimit mbështetës - një informacion i tillë mund të jetë shumë i dobishëm për lexuesit tanë.